Canterería "La Navà"

logo-lanava 

Pol. Ind. "Els Castellans", CV-820 Km 7,5 - 03698 - Agost ( Alicante )

Tel. 965 691 094

Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   www.alfarerialanava.es

"A hores d'ara, la Terrisseria La Navà és l'única que conserva en funcionament els seus forns moruns, els únics en tota la Comunitat Valenciana"

 

Veure Catàleg de obras de "La Navà"

  Veure més vídeos


canal-youtube-nava-va

 

El nostre taller té les seues arrels en l'antiga terrisseria fundat per Joseph Ramon Mollà Segura a mitjan segle XIX, no obstant en la família Mollà portem treballant la terrisseria almenys des del segle XVIII. Més de deu generacions dedicant-nos al fang.
Fabriquem el nostre propi fang blanc amb sal, tradicional d'Agost, però també treballem amb altres pastes. A hores d'ara, la Terrisseria La Navà és l'única que conserva en funcionament els seus forns moruns, els únics en tota la Comunitat Valenciana.
És el nostre compromís amb esta cultura centenària, i l'extraordinària qualitat que li conferix a les peces per a refrescar l'aigua, la qual cosa ens mou a mantindre el foc encesa amb llenya en ple segle XXI.
Mantenim vives les ensenyances dels nostres avantpassats en este món globalitzat.

artesano-nava

alfareria-lanava

Matèria primera:

Fang blanc d'Agost i altres argiles comercials

Sistema de cocció:

Combinem els nostres forns moruns a llenya amb l'ús de forns de gas i elèctrics.

Productes d'Elaboració Pròpia:

Terrisseria tradicional d'Agost com a botiges, cànters, peces de luxe, macetas... També envernissada com a morters, gerres i gerres. Nous dissenys de creació pròpia.

Calques vitrificables sobre porcellana, taulellet, terrisseria i pisa.

Accepten encàrrecs:

Sí, de qualsevol tipus: reproduccions arqueològiques, peces a mesura, prototips de disseny, detalls, souvenir, peces personalizadas...

Visites guiades a grups:

 Sí, amb cita prèvia.

Mostra de Treballs: