Text Legal

 

 

La marca 'Agost Fet a mà' és creada l'any 2010 amb l'ànim d'aglutinar a tots aquells artesans i empreses terrisseres d'Agost i donar una unitat al seu producte. La idea és formalecer la imatge de la nostra artesania terrissera, i així poder afrontar el mercat amb majors possibilitats d'èxit.


Esta marca i la web www.agostabra.es naixen impulsades de la mà de l'Oficina de Desenrotllament Local de l'Ajuntament d'Agost (Alacant - Espanya) , i la posen a disposició dels artesans agostenses perquè puguen difondre-la i utilitzar-les per a donar a conéixer la seua obra.


La marca 'Agost Fet a mà' està registrada en l'Oficina Espanyola de Patents i Marques amb la referència M2717110, i per a ser utilitzada és requerit un permís de l'Oficina de Desenrotllament Local d'Agost.


Els continguts gràfics i escrits de la present web pertanyen a l'Associació d'Artesans i tampoc poden ser utilitzats sense ser prèviament requerit el seu permís en l'email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Quant a la botiga online d'artesania, les seues condicions legals queden reflectid es en la mateixa secció, i són de necessària lectura i aprovació abans de realitzar qualsevol compra.

 

Agost, 15 d'octubre de 2012.